't Krut blijft! Investeer mee. Kijk op krutfunding.nl

Puzzelproeverij bij Proeflokaal 't Krut

Uniek in Son en Breugel, Puzzelproeverij. Kom gezellig puzzelen met een lekker drankje.

Puzzelproeverij

Uniek in Son en Breugel, de Puzzelproeverij. De beleving van een escaperoom, zo bij u aan tafel. Door goed samen te werken, kennis te combineren en uiteraard letterlijk te puzzelen speelt u snacks vrij en een uniek bier. Test uw kennis zoals bij een pubquiz, maar speel ondertussen verschillende ‘kamers’ vrij zoals in een echte escaperoom. Per ‘kamer’ is er een speciale, smakelijke verassing.

Puzzelarrangement

U kunt ervoor kiezen om met een groepje een puzzelproeverij samen te doen. Dit bestaat uit 3 rondes, waarbij je 3 verschillende ‘kamers’ vrijspeelt. Aan het eind van iedere kamer speelt u een smakelijke prijs vrij, tweemaal hapjes en als klap op de vuurpijl een uniek bier. Dit bier (0,75cc) is enkel en alleen te winnen bij de puzzelproeverij, wat de puzzelproeverij extra speciaal maakt ins onze brouwerij. De puzzelproeverij duurt 1 tot 2 uur, inclusief 2 rondes bites en het unieke bier. De kosten zijn €15,00 p.p. exclusief drankjes die u nuttigt gedurende het spel.

Enkele puzzel

Als u wat minder tijd heeft kunt u ook kiezen voor een losse puzzel dan speelt u 1 puzzel uit een bepaalde puzzelserie en verdient u de snacks. Met uw puzzel team van maximaal 4 personen speelt u in 15-35 minuten een portie bites vrij. De kosten hiervoor zijn €15,00 per puzzel, exclusief drankjes die u nuttigt tijdens het spel.

Voor de echte puzzelmasters onder ons heeft de Puzzelproeverij een landelijk klassement. Jaarlijks krijgen de beste teams per puzzelserie een prijs en maken daarnaast kans op een ticket voor “de Honger games”, een puzzel proeverij diner voor de echte puzzelaars, zonder hints. 

Proeverij reserveren

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Informatie
Proeverij informatie

't Krut Bierfestival Son

Kom ook genieten van lekker bier, drinken en muziek!