't Krut blijft! Investeer mee. Kijk op krutfunding.nl

Proeflokaal, Brouwerij en Retail 't Krut

Een unieke combinatie in het warme centrum van Son en Breugel.
Ons proeflokaal en onze brouwerij geven u een unieke en prachtige bierbeleving.
En vanuit onze retail kunt u de unieke biertjes meenemen voor thuis.
Genieten met ons, en drink samen een van onze bieren van over de hele wereld of uit ons eigen dorp

Brouwerij 't Krut

De keuken is omgebouwd tot brouwerij. Hier wordt ons eigen Krut bier gebrouwen. We beschikken over een 30 liter en 70 liter bierketel met bijpassende vergistingsvaten van Grainfather.

Ook jij kan gebruik maken van onze brouwerij! We verhuren de brouwerij aan thuisbrouwers om hun eigen brouwsel, veraccijnsd, te kunnen brouwen. Daarnaast geven we ook cursussen aan mensen die willen ervaren wat brouwen is en hoe het hele proces gaat.

We proberen zoveel mogelijk van de brouwproducten lokaal te verkrijgen. Zo zijn we onder andere bezig gerst uit Son en hop uit Boskant. Na het brouwen wordt van onze bierbostel brood gemaakt en wat niet gebruikt kan worden voor brood wordt voer voor de Stoerderij uit Son. Zo zorgen we dat de cirkel gesloten wordt en proberen we zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

No waste, gezond en lekker!

Het Start-Up Proeflokaal

Aan de Nieuwstraat 6 in Son zijn we begonnen in het pand van de voormalige chinees See Hoo. In de toekomst wordt het pand gesloopt en herbouwd. Nu kunt u er 5 dagen per week genieten van unieke en mooie bieren, perfect geserveerd door bierambassadeur en biermeester Allard Pos.
Voor ons staat gezelligheid voorop en we willen u laten genieten van unieke en mooie bieren. Er is voor ieder wat wils; een groot aanbod verschillende bieren wat wordt aangevuld met wijn en fris. Naast het natje hebben we ook snacks en bites die samengaan met bier en wijn. Kom genieten van onze bierbeleving en laat u meeslepen in de mooie verhalen van Bierambassadeur en Biermeester Allard Pos.

Wist je dat ons proeflokaal is ingericht met circulaire meubels en accessoires? Van stoel tot spelletje en van kruk tot kleedje: alles heeft een vorig leven gehad. Het geeft het proeflokaal een heerlijk warm en ouderwets gezellig gevoel. We brouwen en schenken dus niet alleen bier, maar we dragen ook graag ons steentje bij aan een circulaire economie.

Bezoek ons Start-Up Proeflokaal

Openingstijden Proeflokaal

Ma | tijdelijk gesloten
Di | tijdelijk gesloten
Wo | tijdelijk gesloten
Do | tijdelijk gesloten
Vr | tijdelijk gesloten
Za | tijdelijk gesloten
Zo | tijdelijk gesloten

I.v.m. de verbouwing van onze nieuwe locatie zijn wij tijdelijk gesloten. Via onze website en socials zullen wij de opening ruim op tijd bekend maken.

Proeverij reserveren

Vul hieronder het formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Informatie
Proeverij informatie

't Krut Bierfestival Son

Kom ook genieten van lekker bier, drinken en muziek!